joi, 11 februarie 2010

Şofez, nu mă las condusă!

Îmi amintesc prima zi la volanul unei maşini, acum 10 ani. Nu ştiam absolut nimic din ceea ce înseamnă a conduce o maşină, dar, la indicaţiile instructorului, am reuşit să pornesc maşina de pe loc şi chiar am condus vreo 15 km pe un drum în afara oraşului.

Ce nu o să uit nicicând din acea primă oră de conducere este semnificaţia ce am atribuit-o unui indicator de pe marginea drumului

şi anume: "atenţie, trec avioane!".

După câtiva ani, am invăţat de la un prieten nişte reguli de conducere nescrise şi astfel pot spune că acum conduc, "ca bărbaţii", doar am deja 150.000 km conduşi. Doar parcarea laterală cu faţa nu-mi iese aproape niciodată şi atunci fac laterala spate, care întotdeauna îmi reuşeşte din prima.

Îmi plac drumurile lungi, nu mă obosesc, condusul este una dintre pasiunile mele şi în acelaşi timp este o modalitate de relaxare. Dacă m-aş fi născut într-un alt secol, cred că aş fi condus o trăsură :) dar pentru că în zilele noastre nu se mai poartă, conduc un Logan roşu deşi maşina visurilor mele este Volvo S80.

Nu-mi place pe locul din dreapta decât atunci când vreau sa-l cunosc cu adevărat pe bărbatul de la volan. Trebuie neapărat să conducă mai bine decât mine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu